Parhaimmat kaupungit Suomessa

Jos ajattelet käydä joulupukin maassa, älä missaa parhaita kaupunkeja vierailemaan Suomessa ja tuo mukanasi kaikki tarvittavat puhelimet, jotta tämä olisi paras kaikista matkastasi.

 

 

Porvoco

 

Tyypillisiä värejä yhdistävät metsät, taustalla on joki, ja oluet alkavat ryöstää terassien pöytiä. P ovoca on yksi Suomen kauneimmista kaupungeista, ja siinä on vanha, vastustamaton kypärä, jolle on ilmestynyt hipstervaatteiden ja käsityöliikkeiden kauppoja, joiden kautta kulkevat kävelykatujaan, kunnes ne tulevat tyypilliseen baariin. Erilaisia ​​messuja ja tapahtumia ympäri vuoden, Porvoco sijaitsee vain 50 kilometriä Helsingistä itään, ja se on täydellinen ulottuvuus, kun se upotetaan eri ilmapiiriin, joka on täysin värin ja luonnon välissä.

 

Turku

 

Strateginen paikka Itämerta yhdistävien risteilyreittien välillä, jotka houkuttelevat Suomea naapurimaiden kanssa Ruotsissa, Turku on yksi maan kaikkein herkimmistä kaupungeista vanhin jälkeen, koska se perustettiin 1300-luvulla ja tuli osaksi Venäjän valtakunnan rakentaminen 1800-luvun alussa. Kuuluisa vanha kaupunki, jossa voit nauttia sen katedraalista, Disney-elokuvan arvoisesta linnasta tai sen entisestä kaupungintalosta, on myös kaupunki, jossa on nuori ilmapiiri, jossa on erilaisia ​​tapahtumia, musiikkifestivaaleja tai baareja. Makuelämyksiä, kuten karjalan kakkuja, kanelirullia tai kyllä. . . jopa hänen poronsa.

 

Naantali

 

Tämä pieni kaupunki on “aurinkoisin kaupunki Suomessa”, jossa on eniten auringonpaistetta koko maassa. Se on täydellinen paikka kesäkuukausina, jolloin tämän kaupungin puistot, puutarhat ja järvet kutsuvat sinut Istu nurmikolla ja nauti rauhasta. Kaupungin, jossa Suomen presidentti on yleensä kesällä, Naantalissa voit nauttia kuuluisan Mo omiin Worldin nuorimmasta , sarjakuva-teemapuistosta, joka pyöräilee Turun saariston käämittyvillä luonnollisilla kävelyretkillä tai menettää itsensä Kultarannan puutarhassa. Suomen liittovaltion virasto.

 

Rovaniemi

 

Me kaikki tiedämme, että tietty valkoisen parrakas rasva-mies nimeltä Santa Claus asuu suomalaisessa Lapissa, jossa hän viettää koko vuoden tekemällä lahjat, jotka hän antaa joulupäivinä. Mutta mitä et ehkä ole tiennyt, on, että kun haluat käydä lelutehtaassaan, sinun täytyy ensin käydä läpi Rovaniemen, joka on yksi niistä satulaiskaupungeista, jotka ovat lähellä napapiiriä, ja joka sopii parhaiten turvapaikkaan kylmimpinä kuukausina tai mistä alkaa etsiä kuuluisat pohjoiset valot elokuun ja huhtikuun välisenä aikana.

 

Helsinki

 

Suomen pääkaupunki on yksi Pohjois-Euroopan kiehtovimmista ja kestävä esimerkki siitä, että sen teknologinen ja älykäs osaaminen on onnistunut parhaiten. Lisäksi kaupunki ei ole pelkästään ihanteellinen talvikaupunki, kun se lähtee kiehtovaan Laptiin, mutta kesällä se on myös suositeltavin kiitos puistoille, jotka mahdollistavat piknikin saunojen, museoiden tai Vierailu Suomenlinnan utelias linnoitukseen, johon pääsee lautalla.

 

Palvelu, jonka voit vuokrata seuraavassa maksuttomien numeroiden hakemistossa Suomessa , josta löydät kiinnostavia tietoja kaikista alueista (kuljetus terveydestä), jotta matkasi onnistuu.