Kuinka minä voin ansaita rahaa verkossa?

Tämä on usein kysytty vilpitön kysymys, sillä mahdollisuudessa työskennellä kotoa käsin netissä on paljon hyötyjä ja etuja. Ongelmana on, että monet ovat löytäneet muilta viemisen keinona tehdä rahaa verkossa. Katso paras rahanvalmistuskohde tästä: Toimeentuloninja.fi. Joten kun etsit tietoa otsikon hakusanoilla, ole varuillasi joidenkin hankkeiden kohdalla joita verkossa kohtaat.

 

Helppoja rahanansaitsemishankkeita on kaikkialla, mutta ne sisältävät monesti jäsenyysmaksun jonka myötä sinulle esitellään mahdollisuus tehdä miljoonia (naurettavaa, eikö) sivustoilla joissa täyttää kyselyjä, kotoa tehtävää kirjeiden lähettämistä ja tuhansia muita. On aina sen arvoista olla varuillaan kaiken sellaisen kohdalla, joka lupaa paljon ansioita vähällä vaivalla. Kuka haluaisi myydä löytämänsä helpon tavan rikastua tekemättä sen eteen? Kerron sinulle miksi, ne eivät toimi!

On valitettavaa todeta, että tuntuu olevan helpointa tehdä rahaa netissä viemällä sitä muilta. Huomioin sarjan sivustoja eräänä päivänä jotka tarjoavat ilmaisia elokuvia ja konsolipelejä jos liityt sivustolle maksua vastaan. Sivusto on harvoin mitään muuta kuin alusta laittomien ohjelmistojen lataamiseen, joten sinut houkutellaan maksamaan ja sitten piratoimaan. Varo näitä sivustoja.

 

On erittäin valitettavaa, että usein ihmiset törmäävät tällaisiin vedätyssivustoihin ensimmäisenä. Väistämättä negatiiviset kokemukset nujertavat mielenkiinnon yrittääkään.

 

Anna minun esittää kysymys uudelleen – kuinka minä voin ansaita rahaa verkossa?

 

Voit tehdä niin samalla tavalla kuin tekisit ns. offline-moodissa, myymällä tuotteita, taitoja tai palveluita. Mahdollisuudet ovat kirjaimellisesti loputtomat, mutta kuten oikeassakin elämässä se voi olla pelottavaa aloittaa. Tämän takia vedätyssivustot kukoistavat määrällään, koska ihmiset haluavat rahaa mutta eivät halua investoida aikaansa tai vaivaansa näihin aktiviteetteihin. Voin itsevarmasti kertoa ettei ole olemassa tapaa tehdä rahaa verkossa ilman vaivaa. Jopa muita vedättävät sivustojen ylläpitäjät ovat nähneet tunteja vaivaa sivustonsa säätämiseen, testaukseen ja promotoimiseen.

 

Jos vastaasi tulee tuollainen sivusto joka lupaa ilmaista rahaa, muista oikean elämän säännöt. Et saa mitään tyhjää vastaan.

 

On kuitenkin olemassa harmaa alue monien näiden hankkeiden välissä – monet toimivat näkemällä vaivaa mutta tarvitset myös tiettyjä taitoja. Monet ideat ja konseptit ovat toteutettavissa mutta ilman tiettyä teknistä taustaa tai taitoa ne ovat käytännössä arvottomia.

 

Valitettavasti on aika hankala sanoa ovatko ne tätä vai eivät, joten pyri arvioimaan niitä kyynisesti suhtautuen. Kaikki jota ylihypetetään ja markkinoidaan kiiltävillä photoshopatuilla shekeillä ja miljoonien lupauksilla ovat lähes satavarmasti hyödyttömiä.

 

Yksi syy tämän artikkelin kirjoittamiseen on ohjata ihmisiä ehdan liiketoiminnan toteuttamiseen. Luin muutama viikko sitten tavasta tehdä useita tuhansia dollareita kuukaudessa. Se oli mielenkiintoinen, nuoren miehen kirjoittama juttu kuka lopetti työnsä ja keksi uuden metodin. Sen sijaan, että hän olisi kasannu epämääräisen ja epäilyttävän raportin myyntipuheineen, hän tarjosi täydellisen kopion toimintasuunnitelmastaan artikkelin yhteydessä. Tällä et todennäköisesti tule tekemään miljoonaa, mutta varmasti hyvän elannon itsellesi.

 

Voit lukea kyseessä olevasta raportista lisää täältä – metodi ehdottomasti toimii (kokeilin sitä itse). Se tarvitsee hieman perustason tietokonetaitoja jotka on helposti opeteltavissa kohtuullisen englannin kielen taidon lisäksi. Myös aikaasi tulee kulumaan nähdäksesi tuloksia, mutta haittaako se.