GSM-vahvistin kotiin tai toimistoon

Pätkiikö sinulla GSM-verkko? Siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti tutustua laajaan GSM-vahvistimien valikoimaan. GSM-vahvistin tekee GSM-verkosta niin hyvän, että sinun ei enää tarvitse kärsiä katekilevista puheluista ja muista harmeista. Ostamalla GSM-vahvistimen saat puhelusi kuulumaan häiriöittä eikä sinun tarvitse enää jännittää niiden katkeilemista.

Näin GSM-vahvistin toimii

Jokaisella matkapuhelimella on tietty langaton tiedonsiirtonopeus. 900 MHz ja 1800 MHz ovat käytössä puheensiirtoihin sekä GSM-signaalien lähetykseen. GSM-signaalin avulla lähetetään mm. SMS-tekstiviestit sekä Voice ja GPRS ja EDGE-viestit. Suurimmassa osassa Eurooppaa on käytössä 900 MHz vakiona ja 1800 MHz:tä käytetään lisätaajuutena.

GSM-vahvistimissa on paljon valinnan varaa ja kaikki sivustolla myytävät vaihtoehdot toimivat sisäpisteissä, kun niitä käytetään 900, 1800 tai 900 + 1800 MHz: n taajuuksilla. Kaikki mallit ovat erittäin tehokas apu parantamaan kaikenlaista matkapuheluviestintää eli sekä tekstareita että puheluita niin pienissä, keskisuurissa kuin suurissakin rakennuksissa.

Jos sinulla on tarvetta vahvistaa GSM-puheyhteyksien lisäksi myös 3G-verkkoa, sinun kannattaa valita useampaa eri taajuutta vahvistava laite. Vaihtoehtoina on mm. kaksitaajuus tai kolmitaajuussignaalien tehostajien. Nämä laitteet pystyvät vahvistamaan useampaa eri taajuutta, eli kahta tai kolmea eri taajutta tai signaalityyppiä, joten ne auttavat kattavammassa vahvistustarpeessa.

Ennen GSM-vahvistimen hankkimista sinun tulee selvittää, mitä taajuutta palveluntarjoajasi käyttää.

Sinun ei tarvitse enää kärsiä katkeilevista puheluista ja teksiviesteistä, jotka eivät koskaan saavu perille, sillä hankkimalla GSM-vahvistimen saat sujuvat yhteydet minne tahansa. Olipa asuntosi, myymäläsi tai vaikka kesämökkisi hyvin syrjäisessä paikassa, voit GSM-vahvistimen avulla saada yhteyden toimimaan erinomaisesti.

Vahvistimen voi hankkia myös vaikka autoon. Autoille suunniteluissa malleissa, kuten Nikrans NS-GSM-Drivessä on kaikki ominaisuudet, joiden avulla sitä voidaan käyttää kaikenlaisissa kuljetusvälineissä. Sen voi ottaa mukaan esimerkiksi autoon, kuorma-autoon, linja-autoon tai mihin tahansa reissun päälle. Saat toimivat yhteydet matkaasi mukaan, eikä sinun tarvitse pelätä, että puhelut eivät onnistuisi syrjäisilläkään teillä.

Muutoin mallit on jaoteltu mm. niiden kattavuuden perusteella. Pienille alueille suunnittelut mallit varmistavat kuuluvuuden jopa 300 neliömetrin alueilla. Niitä voi hyvin käyttää kaikissa pienissä paikoissa, kuten asunnoissa, kellareissa, toimistoissa tai muissa suhteellisen pienissä tiloissa.

GSM-vahvistin keskikokoisille ja isoille tiloille

Keskikokoisille alueille suunnitellut laitteet kattavat 300 – 500 neliömetrin alueet. Niitä voi käyttää keskikokoisissa tiloissa kuten toimistoissa, myymälöissä, kahviloissa ja muissa mahdollisissa paikoissa. Nämä GSM-vahvistimet tarjoavat voimakasta matkaviestisignaalia.

Suurille alueille kannattaa hankkia tehokkain mahdollisin malli. Suurille alueille suunnitellut mallit ovat vahvoja GSM-vahvistimia, jotka tarjoavat tehokasta vahvistusta suuriinkin tiloihin aina 500 neliömetristä ylöspäin. Niitä voi käyttää isoissa ravintoloissa, parkkipaikoilla, tilavissa toimistoissa, supermarketeissa sekä monikäyttöisissä taloissa ja teollisuusrakennuksissa. Jotta laitteesta saa kaiken tehon irti, kannattaa lisäksi asentaa alueelle jakajia ja lisäantenneja sisälle.

Kaikki GSM-vahvistimet tulevat paketissa, joka sisältää kaiken mahdollisen tarvittavan niiden asentamiseen. Pakettiin kuuluu kaikki sisä- ja ulkoantennit, sekä mobiilitoistimen, virtalähteen ja muut asennusvarusteet. Sinun ei myöskään tarvitse tietää laitteen asennuksesta etukäteen yhtään mitään, sillä hyvien ohjeiden avulla asentaminen onnistuu keneltä tahansa ilman erityistä tietämystä. Aikaa siihen kuluu vain hieman yli vartin, joten sitäkään ei tarvitse varata paljoa. Laite myös alkaa vahvistamaan signaaleita lähes välittömästi onnistuneen asennuksen jälkeen. Kun olet kytkenyt GSM-tehostimen päälle, saat täydellisen signaalin joka kattaa kaikki alueet 5-7 sekunnin kuluttua.

GSM-vahvistimet, joita myydään nettisivuilla, ovat teknisesti laadukkaita ja niissä on kansaiväliset CE- ja RoHS-standardit. Jos tarvitset apua oikean laitteen valinnassa tai sinulla on mitä tahansa tähän aiheeseen liittyviä kysymyksiä, voit kysyä lisää asiakapalvelusta, joka auttaa sinua mielellään. Jos sinua kiinnostaa GSM-vahvistin, klikkaa suoraan Myamplifiersin valikoimaan.